La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Topayuda ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email ines@topayuda.es ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Eficacia

Cada día cientos de nuevos anuncios.

Confianza

Comprobaciones, opiniones, referencias: encuentra a tu niñera con total tranquilidad.

... ¡y es gratuito!

¿Ponerse en contacto de manera gratuita? Aquí es posible:-)

¡Gratis!

¿Ponerse en contacto de manera gratuita? Aquí es posible:-)

Eficacia

Cada día cientos de nuevos anuncios.

Confianza

Comprobaciones, opiniones, referencias: encuentra a tu niñera con total tranquilidad.

Buenos dias, mi nombre es julia actualmente tengo 20 años y llevo des de los 16 tocando guitarra, estuve en una escuela de musica y empece a dar clases por hobbie pero a dia de hoy me dedico a ello.

Soy un joven de 18 años que busca trabajar, me encantan los niños y se me dan muy bien. Estudio música, toco el piano, el acordeon, la guitarra y canto, puedo dar clases para principiantes. Tambien puedo ejercer de profesora de repaso a nivel de primaria en todas las asignaturas. PD: ademas de español e ingles , tengo el catalan como lengua materna. Gracias.

Soy cantante y guitarra rítmica en un grupo de rock/heavy aunque me adapto a muchos estilos musicales, puedo enseñar a tocar la guitarra desde lo mas básico hasta canciones enteras.

Sara, 23 anys. Vaig estudiar 6 anys de llenguatge musical, 4 anys de flauta travessera i dos de flauta dolça a l'Escola de Música Sícoris Club de Lleida. (2004-2010). Vaig cursar el batxillerat artístic musical a l'IES Màrius Torres de Lleida (2009-2011) He estudiat un any i mig a la Universitat de Salamanca el Grau en Història i Ciències de la Música. Ara estic fent un curs on-line de monitora de menjador escolar. No tinc experiència donant classes a nens i nenes però sí que faig de c...

Hola, Sóc l'Helena, tinc 21 anys i sóc estudiant de 3er curs de Psicologia a la Universitat de Lleida. Sóc monitora d'un esplai i tinc el curset de monitor de lleure. . Durant la setmana faig classes dimarts, dimecres i dijous per les tardes. (15:00h a 21:00h) Toco el violí des de que tinc 10 anys i faig classsesd'anglès, m'agrada molt la música i passar bones estones tocant el violí. També he tocat en diverses orquestres i actualment estic en un grup de batucada.

Bon dia! Em poso en contacte amb vostès per poder treballar. Començo el curs següent mestre en educació infantil i m’agradaria poder combinar la feina amb els estudis. Sóc una noia molt activa m’agrada molt treballar en equip i sobretot crear bon ambient. M’agrada molt la gent, les reunions amb grup i bona úsica i sobretot els nens. Als estius i a l'epoca de collita ajudo a la familia en el camp. Gràcies per la seva atenció.