Más de 350 000 de personas recomiendan topayuda

Anuncios de clases particulares en Falgars D'En Bas

Girona, las principales ciudades

Profesor particular Girona
Profesor particular Figueres
Profesor particular Blanes
Meritxell, profesor particular apoyo escolar en Sant cristofol les fonts

Soy una chica de 17 años este año cumplo 18. Tengo 3 hermanas a las cuales ayudo muchas veces con los deberes. He estudiado el bachillerato de ciencias aqui en Olot y ahora ire a la universidad a estudiar enfermeria.
Maria, clases apoyo escolar en El malloll

He fet classes particulars de matemàtiques a dues alumnes d'entre 1r i 4t d'ESO durant 3 anys. Seguiem el temari que imparteixen a classe repetint exercicis semblants tot seguint els diferents passos i entenent com ho fem. L'important per aprendre és entendre què es fa i perquè. He estudiat batxillerat tecnològic i estic graduada en Enginyeria de l'Energia per la Universitat Politècnica de Catalunya. Actualment estic treballant com a enginyera d'instal·lacions.
Aina, clases particulares apoyo escolar en Veinat can trona

Estudio segon de batxillerat a Olot de 8:30 a 3 i estic buscant feina per ensenyar a nens de primària o secundària entre setmana o als caps de setmana. Trec bones notes i tinc prous coneixements per als nens d'aquesta edat. M'agraden els nens i ensenyar. No fumo. Tinc 17 anys.

¡Hola ¡ a todos soy una chica que tiene 20 años. Actualmente , estoy en la Universidad de Vic estudiando segundo del grado de Enfermería . Busco alumnos que tengan dificultades en alguna asignatura o quieran que le de un repaso a su temario escolar sea de qualquiera asignatura. Estoy dispuesta a dar classes cada día de la semana excepto fines de semana cada tarde. Tengo experiencia dando clases a los niños. Para qualquier duda no olviden enviarme un mensage . Espero poder ayudarles . ¡M...

Tu búsqueda

Girl info

Puedo ayudarte a encontrar aquellos perfiles que más se ajusten a tus necesidades!

Iniciar una búsqueda