Más de 350 000 de personas recomiendan topayuda

Anuncios de cursos de idiomas a domicilio en Manlleu: inglés, español, alemán, etc.

Barcelona, las principales ciudades

Profesor de idiomas Barcelona
Profesor de idiomas L' Eixample
Profesor de idiomas L' Hospitalet De Llobregat
Cristina, profesor idiomas en Manlleu

Ensenyar és la meva vocació. M'encanta aprendre coses noves i que els altres aprenguin de mi. Estic graduada en la carrera de Mestra d'Educació primària amb l'especialitat de la llengua anglesa. M'encanten els nens i ho gaudeixo molt. Aprenent jugant és la millor opció perquè un nen interioritzi tota la informació de forma automàtica. Fa uns quants anys que dono classes particulars i he tingut molt bon resultat així que m'agradaria poder ajudar-vos en l'educació del vostre familiar o am...
Angela, profesor particular idiomas en Manlleu

Me ofrezco a hacer clases de inglés a niños y niñas de primaria o a los que comienzan secundaria. Me gusta mucho el inglés y lo sé hablar. Sé tractar con los niños y soy responsable.
Ester, profesor español - 08560 Manlleu

Tinc la carrera de mestra d'educació especial, encara no he treballat com a tal, però he estat de voluntària de creu roja varis anys fent reforç escolar, he estat dos mesos a Etiòpia fent classes d'espanyol als infants, i les pràctiques a escola em van servir per apendre diferents mètodes Sóc capaç d'adaptar-me a cada infant buscant recursos per cobrir les seves necessitats individuals.

Soy una chica de 18 años, actualmente estoy estudiando un CFGS de sanidad, y ayudo a las personas que necesitan ayuda con los idiomas. Me adapto fácilmente al nivel del alumno/a.

Realizo clases de catalán a domicilio. Con mucha experiencia. Para adultos y niños. Me adapto a las necesidades de cada alumno. Durante fines de semana. Gracias,

Hola, soc una estudiante de Psicologia. He estudiat Batxillerat biosanitari. Estic treballant de caps de setmana i m'ofereixo per donar classes particulars, individualment com grupals.

Soy traductora y profesora de inglés. Tengo experiencia con alumnos de todos los niveles, incluso la preparación para exámenes de Cambridge.

Tu búsqueda

Girl info

Puedo ayudarte a encontrar aquellos perfiles que más se ajusten a tus necesidades!

Iniciar una búsqueda